Seksmisdrijven

pexels-luis-quintero-11900213

op de vijftien gevangenen in Oregon is een criminele vreemdeling en meer dan de helft van de gevangenen is veroordeeld voor seksuele misdrijven.

De moord op Kate Steinle in Californië heeft de aandacht gevestigd op het feit dat dat land een aanzienlijk crimineel probleem heeft met illegale vreemdelingen. Na het overtreden van de wet om het land binnen te komen, plegen veel van deze mensen andere misdaden zoals diefstal, verkrachting en zelfs moord. Volgens gegevens van de ODOC (DOC) worden “973 vreemdelingen (criminele vreemdelingen) opgesloten in het gevangenissysteem van de staat”, volgens het rapport van David Olen Cross van december 2017.

In de 14 gevangenissen van Oregon zitten 14.739 mensen. “Een buitenaardse crimineel vormde ongeveer een op de vijftien federale gedetineerden, of 6,60 procent van de totale gevangenispopulatie”, zegt het rapport.

Volgens Cross (ICE) heeft de Amerikaanse immigratiedienst en douane alle 973 criminele immigranten geïdentificeerd die nu in de staatsgevangenissen worden vastgehouden. In dit geval geven DOC-functionarissen de dader een “ICE-gevangene”. “Zodra de gevangene zijn straf heeft uitgezeten, zal het gevangenispersoneel de gevangene overdragen aan ICE”, zei hij.

Marion County, waartoe ook de hoofdstad Salem behoort, heeft met 235 het hoogste aantal illegale vreemdelingen, ongeveer een kwart van de totale bevolking van de gevangenis. Ongeveer 200 criminele vreemdelingen wonen in Washington County (Hillsboro) en Multnomah County (Portland, een toevluchtsstad).

200 tellingen van seksueel misbruik, 175 verkrachtingen en 101 aanklachten wegens sodomie. Maar liefst 476 – 48,92 procent – ​​van de criminele immigrantengevangenen in Oregon werd veroordeeld voor zedendelicten. In totaal worden 136 illegale immigrantengevangenen in de staat vastgehouden op beschuldiging van doodslag. De top tien van gepleegde misdrijven omvat drugs, mishandeling, beroving, ontvoering, inbraak, diefstal en verkeersovertredingen.

Criminele vreemdelingen komen voornamelijk uit Zuid- en Midden-Amerika en Cuba en worden vastgehouden in gevangenissen in Oregon. Mexico droeg meer dan 80% van het totaal bij (777) en Guatemala heeft 19 gevangenen, het op een na hoogste land van herkomst.

De huisvesting en verzorging van deze gedetineerden gaat gepaard met hoge kosten. Elk van de illegale immigranten kost de Oregon-belastingbetaler $ 94,55 per dag. Criminele vreemdelingen in de staat werken tot $ 91.977 per dag – $ 643.980 per week, of meer dan $ 33 miljoen per jaar.

Deze cijfers zijn exclusief advocaatkosten, vertalers, griffierechten, slachtofferhulp en de hoge persoonlijke kosten van slachtoffers van misdrijven.

Volgens FAIR (FAIR) zitten ongeveer 55.000 criminele vreemdelingen opgesloten in de Verenigde Staten, goed voor een kwart van alle gevangenen in de faciliteiten van het Federal Bureau of Prisons. “Zo’n 297.000 criminele vreemdelingen worden vastgehouden in staats- en lokale gevangenissen.” Volgens FAIR is die verhouding goed voor 16,4 procent van de staats- en lokale gedetineerden, vergeleken met 12,9 procent van de totale in het buitenland geboren bevolking. De jaarlijkse federale kosten van het arresteren van deze criminelen worden geschat op $ 1,5 miljard tot $ 1,6 miljard.

Nevada, Texas, Californië, Arizona, New Mexico, New Jersey, Oregon, Florida, North Carolina en Illinois zijn goed voor 63 procent van alle opgesloten buitenaardse criminelen in de Verenigde Staten.

Om het probleem van criminele vreemdelingen aan te pakken, stelt FAIR een meersporenaanpak voor:

grensbescherming is essentieel.

Gebruik een gecentraliseerd, veilig identiteitsverificatiesysteem om banen van illegale immigranten te weigeren.

Zorg ervoor dat de strafrechtelijke veroordeling van een vreemdeling resulteert in deportatie en permanente uitsluiting uit de Verenigde Staten

. Asielzoekers moeten snel worden gescreend en worden afgewezen als hun beweringen ongegrond zijn. Ze moeten worden vastgehouden totdat het achtergrondonderzoek is afgerond, zelfs als hun getuigenissen echt lijken.

Vergroot de samenwerking tussen federale en lokale overheden om criminele vreemdelingen op te sporen.

“Duizenden Amerikaanse inwoners worden elk jaar lastiggevallen en vermoord door criminele illegale vreemdelingen in de Verenigde Staten”, zegt Steve Salvi, oprichter van Ohio Jobs & Justice PAC. “Het probleem wordt nog verergerd door de meer dan 500 veilige havens van het land die er zijn om illegale immigranten te helpen detectie door federale immigratiebeambten te vermijden. Daarom moeten alle lokale en deelstaatregeringen volledig samenwerken met het ministerie van Binnenlandse Veiligheid en de rechtsgang niet belemmeren.”

Oregon en andere staten die grote illegale buitenaardse bevolkingsgroepen huisvesten, brengen hun burgers het risico van misdaad. Toch kosten ze hen elk jaar miljarden dollars aan belastingen en leiden ze geld af van andere vitale overheidsdiensten. We zullen horrorverhalen blijven horen over levens die zijn verbrijzeld door criminele buitenaardse misdaad totdat de grens is beveiligd en lokale overheden hun volledige steun aan ICE-programma’s beloven.

Share this :
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on pinterest